Ontdek je echte ik!

Life Coaching & Brainspotting Therapie

Life Coaching & Brainspotting

Door te kijken naar het hele plaatje, proberen we (jij en ik) te begrijpen waarom je bent wie je bent en waarom je doet wat je doet.

Vaak is het zo dat bepaalde inzichten een licht werpen op gedrag waardoor je dit gemakkelijker kan sturen of in balans kan houden. Belangrijk in een coaching traject is dat JIJ zelf de verandering wil en nodig hebt.

Ik werk op een deskundige manier met verschillende technieken, vanuit het NLP-coachen, maar ook vanuit mijn kennis en ervaring van Past Reality Integration en het helen van het Innerlijke Kind. Bovendien werk ik vaak met TimeLine-modellen die inzicht geven in patronen. Tevens ben ik Brainspotting therapeut (opvolger van EMDR-therapie waarin met oogposities allerlei kan verwerkt worden).

Meer info over Brainspotting vind je op www.brainspotting.be.
Brainspotting kan ook gebruikt worden om prestaties te verbeteren.

Om die reden omschrijf ik mijn professionele vorm van therapeutische en coachende begeleiding als levensloop coaching.

 

Soms kan je door terug te keren naar de basis beter zien waar het pad van de toekomst ligt.

Lieve Buysse-Janssen

Uw life coach & Brainspotting therapeut

Altijd nieuwsgierig naar wat het leven inhoudt, begon Lieve haar carrière met diploma’s in toegepaste taalkunde en onderwijs in Antwerpen, Madrid en Edinburgh. Ze volgde haar passie voor beeldende kunst, drama en esthetiek en had jarenlang haar eigen interieurontwerp bedrijf.

De wendingen van het leven brachten Lieve ertoe haar hart in liefde en professioneel te volgen.

Haar kennis wordt versterkt door levenservaring uit de eerste hand in nieuw samengestelde gezinnen als kind, moeder en echtgenote.

Sinds een aantal jaren is Lieve een erkend coach en Brainspotting therapeut, na intensieve opleidingen in neuro-linguïstisch programmeren, intuïtieve coaching, loopbaan-, talent- en holistische coaching en Brainspotting therapie, in binnen- en buitenland.

Boek je sessie

In afwachting van de afwerking van onze praktijk in Antwerpen boeken wij voorlopig enkel sessies op vrijdag.

Gelieve ons contactformulier onderaan te gebruiken om te informeren naar onze beschikbaarheid.

Heb je nog een vraagje?

Ik help je graag verder